El Departament de Turisme de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries participa al Saló Nàutic de París, conjuntament amb l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics de Catalunya.

L’Associació representa a 41 ports esportius de Catalunya entre els quals hi ha representada la Marina d’Empuriabrava i des del Departament de Turisme reforça la informació de la destinació, tota l’oferta nàutica del nostre municipi i el potencial de la badia de Roses, considerada una de les badies més belles del món i el cap de Creus.

En aquesta fira es presenten les novetats de la propera temporada per als aficionats dels esports nàutics. Hi són representats sectors com la vela, el turisme, el motonàutic, l’equipament de l’oci nàutic i altres esports nàutics (paddle surf, pesca, surf…). S’hi proposen activitats i entreteniment durant tota la durada de la fira: iniciacions, conferències, projeccions…

L’edició de l’any anterior va tancar amb 400 periodistes acreditats, més de 200.000 visitants, 825 expositors i més de 1000 embarcacions, en una superfície de 130.000 m2.

La regidora de Promoció econòmica, comerç i turisme, Helena Solana manifesta que “l’oferta nàutica del nostre municipi és una de les més importants de la nostra economia i requereix d’una bona promoció que projectem al mercat francès amb la participació en aquest Saló, al mercat alemany amb la participació a la Boot de Düsseldorf el gener i campanyes publicitàries en diferents revistes nàutiques. Enguany, l’Associació Catalana de Ports serà al saló nàutic de Palma de Mallorca on tenim prevista també la nostra participació.”