Les entrades a les pàgines d'Amazon es disparen un 50% durant el mes de novembre amb motiu de les recerques de les millores ofertes, sobretot en la setmana del Black Friday i el Ciber Monday. Més de 200 milions d'entrades aquest mes, més de sis minuts de permanència, més de 9 pàgines vistes per cada entrada ... tot per aconseguir els millors productes i al millor preu. Just el treball que ja estan fent els nostres caçadors d'ofertes, que han començat a analitzar i classificar les seves peticions per tenir a punt la seva pàgina en les primeres hores del Black Friday.

Amb la col·laboració de CompraMejor.es. estem ja classificant les més de 9.000 respostes positives sobre cadascuna de les més de trenta categories que ens serviran per fer una primera selecció dels productes més valorats i de les millors rebaixes. I de totes les seves respostes, les dues primeres sensacions demostren la qualitat i la cultura dels nostres lectors. Perquè el temps mitjà que estan dedicant a completar les enquesta frega els sis minuts. I perquè un alt percentatge dels nostres lectors ha donat el sí a la categoria de llibres.

També és curiós observar que encara que la gran majoria de vostès ha completat l'enquesta de l'estrebada, alguns ho ha fet dues vegades, sense accelerar-se.

Com ens deia un lector, "al principi vaig pensar que anava a ser una cosa molt ràpid i lleuger, però quan em vaig adonar de la profunditat del servei que ens anaven a donar vaig preferir fer l'enquesta amb més calma, tot i que hagués de tornar després".

I aquest treball seu és molt important, perquè com més afinin a les peticions, millor serà l'ésser vici que rebran quan els arribin les ofertes la nit de Black Friday, i també de Ciber Monday, si així ho sol·liciten en l'enquesta.

Els mòbils, el més sol·licitat

Tornant, com cada dia, a l'evolució dels productes més demanats, els més ressenyable és que ja s'han col·locat en primera posició els mòbils. Han trigat una mica a arrencar, però ahir a la tarda van donar un fort avanç.

El segon més demandats són els televisors, que si bé l'any passat no van aconseguir pujar al podi dels més venuts al Black Friday d'Amazon, pel nostre mostreig sembla haver-hi una forta demanda.

Un cas especial que estem observant són els robots aspirador. En 2017 ja van donar la sorpresa en convertir un dels seus models, la Conga 990 de Cecotec, en el producte més venut del Black Friday d'Amazon. I aquest any 'amenacen' amb repetir.

El secret és el mateix: posar un article de luxe a l'abast moltes butxaques. No haver de tornar a preocupar-se de passar l'aspiradora ... per gairebé menys de 200 euros. I potser per això l'anàlisi dels robot aspirador és ara mateix un i els articles estrella en les anàlisis de CompraMejor.es.

Seguint amb la tecnologia, sembla que aquest pot ser l'any de la domòtica, aprofitant sobretot l'estirada d'Alexa que sembla tornar als preus del seu llançament.

Ah! I en la categoria de bellesa tenim ara mateix gairebé les mateixes peticions en productes per a home que per a dona. I en els dos casos la cura de la pell s'emporta la palma.

I no oblidi que tots els dies a la portada de la nostra web, li donarem a primera hora les ofertes més importants del dia d'escalfament de Black Friday. I dilluns comencen les ofertes de la setmana de Black Friday, que no es pot perdre.