Comerç Figueres Associació va reunir als representants polítics ahir, 15 de novembre, al Cinema Las Vegas, en un debat titulat "Com volen gestionar el comerç els nostres polítics?"

El debat es va centrar en tres blocs temàtics que tractaven qüestions relacionades amb la mobilitat urbana, el pla de senyalització i aparcaments a la ciutat, la possible ampliació de la zona d'excepcionalitat turística, les vies de col·laboració que es podrien establir amb la Fundació Gala - Salvador Dalí, l'animació comercial, la possibilitat de tenir una regidoria de comerç i la inspecció i legalitats dels comerços figuerencs, entre d'altres.

En el debat hi van participar Jordi Masquef (alcalde), Agnès Lladó (ERC), Pere Bosch (CUP), Pere Casellas (PSC), Maria Àngels Olmedo (PP), Hector Amello (Cs), Òscar Vergés (CExF) i Carme Ribot (Canviem Figueres). Cada representant polític tenia un minut i mig per contestar cada una de les sis preguntes formulades a l'acte.

El debat va ser moderat per Carles Tubert, gerent de Comerç Figueres Associació, i la periodista Gemma Visa.

Al final de l'acte, el president de Comerç Figueres Associació, Lluís de Anguera, pujava per donar les conclusions de l'acte amb un crític: "Voleu ser grans o voleu seguir jugant al pati del col·legi?". En la seva intervenció, va demanar més agilització dels temes relacionats amb comerç a la ciutat de Figueres, més pressupost i un apartat especial de comerç dins del consistori ja que, segons ell "el comerç no se sent recolzat per l'Ajuntament".

Al final es va donar peu a un torn de preguntes del públic assistent.