11 de octubre de 2018
11.10.2018

Onze ajuntaments de l'Alt Empordà hauran de revisar el cadastre el 2019

Hauran de passar aquest tràmit Bàscara, Cadaqués, Cistella, el Port de la Selva, la Selva de Mar, la Vajol, Llers, Palau-saverdera, Peralada, Siurana i Sant Climent Sescebes

11.10.2018 | 19:37
Cadaqués és un dels municipis afectats pel canvi.

El Ministeri d´Hisenda del Govern Espanyol ja té a punt la llista d´ajuntaments que hauran d´efectuar una revisió cadastral d´immobles urbans durant l´any 2019. Una ordre publicada al Butlletí Oficial de l´Estat (BOE), el 29 de setembre, explica que són prop de 1.200 els consistoris que hauran de passar aquesta revisió, el 15% dels ajuntaments de l´estat.

En el cas de l´Alt Empordà, els ajuntaments que hauran de passar aquest tràmit el 2019 són onze: Bàscara, Cadaqués, Cistella, el Port de la Selva, la Selva de Mar, la Vajol, Llers, Palau-saverdera, Peralada, Siurana i Sant Climent Sescebes. A la mateixa ordre del BOE, s´anticipa que els coeficients d´actualització hauran d´establir-se en la Llei de Pressupostos de l´any vinent, que el Govern encara no ha presentat.

El ministeri que dirigeix María Jesús Montero ha publicat l´ordre preceptiva prevista en la Llei per aplicar possibles pujades cadastrals que repercutirien en una alteració de la recaptació dels ajuntaments per la via de tributs com l´Impost sobre Béns Immobles (IBI).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook