El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana i el segon tinent d´alcalde de Figueres, Jordi Masquef han inaugurat l´oficina Store Carrer Nou en un acte que va tenir lloc ahir, i al que van assistir més de 90 clients. A la inauguració també hi va estar present la presidenta del Consell Comarcal de l´Alt Empordà, Montserrat Mindan.

A la demarcació de Girona CaixaBank disposa de 14 oficinesdel nou model: tres oficines a Girona, dues a Figueres, i una oficina a Puigcerdà, Sant Feliu de Guíxols, Blanes, Banyoles, Palamós, Olot, Lloret de Mar, La Bisbal d´Empordà i l´Escala.

Durant l´acte, el segon tinent d´alcalde, Jordi Masquef, va agrair a CaixaBank que contribueixi a fer de Figueres "una ciutat referent no tan sols a l´Alt Empordà sinó també a les comarques de Girona". Jaume Masana, per la seva banda, va destacar que l´objectiu final de la nova oficina és oferir el millor servei als clients de la ciutat.

Les oficines Store representen un nou model d´atenció personal que es va iniciar el 2013. CaixaBank té avui 247 oficines d´aquest model a Espanya, fet que consolida l´entitat com un referent en innovació i en qualitat de servei.

La nova oficina Store Carrer Nou, situada al carrer Nou, 126, va obrir portes el passat 31 d´agost. Store Carrer Nou disposa d´una una superfície de prop de 600 m2 compta amb 13 empleats i gestiona més de 13.000 clients.

Lideratge en innovació de CaixaBank

Les oficines Store són un pas endavant en l'estratègia d'innovació de CaixaBank, reconeguda a nivell internacional com una de les entitats líders en l'aplicació de les noves tecnologies en els serveis financers.

CaixaBank és l'entitat líder en banca retail a Espanya, amb una quota de penetració de clients particulars com a entitat principal del 26,7%. El banc presidit per Jordi Gual, i el conseller delegat del qual és Gonzalo Gortázar, té prop de 16 milions de clients al mercat ibèric i 5.397 oficines, la major xarxa comercial de la península. Així mateix, CaixaBank és líder en banca electrònica amb 15,5 milions de targetes en circulació i una quota de mercat per facturació del 23,3%.

CaixaBank ha estat premiada amb el Premi DEC al Millor Projecte de Customer Journey per les seves oficines Store, per l'Associació per al Desenvolupament de l'Experiència de Client (DEC). Aquest organisme ha valorat que, en aquestes oficines, els clients viuen una experiència diferencial que reforça els valors de qualitat, confiança i compromís social de CaixaBank.

El 2017, l'entitat ha rebut el premi The Banker, publicació del Grup Financial Times, al Millor Projecte Tecnològic de l'Any pel llançament del xatbot d´imaginBank, un servei d'ajuda al client per conèixer ofertes i descomptes exclusius basat en intel·ligència artificial. Així mateix, la revista Global Finance ha premiat CaixaBank com a Millor Banc Digital a Espanya, Millor Banc Digital d'Europa Occidental 2017 i Millor Banc del Món en Social Media 2017.