Nocilla celebra el seu 50è aniversari des que el 1968 es llancés al mercat aquesta crema de cacau que ja acumula més de 700 milions de gots venuts i està present en més de cinc milions de llars espanyoles.

Després de mig segle, Nocilla es manté com a marca líder en la seva categoria i ara ha decidit renovar la seva recepta per adaptar-se a les noves demandes del consumidor, ha informat en un comunicat aquest dimarts.

Així, ha substituït l'oli de palma a tots els productes de l'ensenya per oli de girasol alt oleic i llard de cacau, mantenint el sabor de sempre però reduint en més d'un 40% els greixos saturats en el perfil nutricional del producte.

A més, la marca va presentar fa uns mesos la seva última varietat, Nocilla 0% sucres afegits, ara també sense oli de palma i amb tot el sabor de la versió original.

Nocilla també ha creuat fronteres i està present en prop de 40 països, arribant a tenir una important presència a Bangladesh -el seu principal mercat a l'exterior-, l'Aràbia Saudita, el Marroc i Líbia, entre uns altres.

Vídeos publicitaris

Nocilla és una de les marques icòniques a casa nostra, sobretot perquè fa dècades que els seus anuncis televisius són presents a les llars catalanes i espanyoles. Aquests són alguns dels anuncis més antics de Nocilla: