Leroy Merlin ha inaugurat avui la seva nova botiga a Figueres, ubicada al Polígon Vilatenim, fruit de la convergència entre Leroy Merlin i AKI. Al acte hi han assistit l'Alcaldessa de Figueres, Marta Felip, i la Directora General de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Muntsa Vilalta. Per part de Leroy Merlin i AKI hi han estat presents Ignacio Sánchez Villares, Director General de Leroy Merlin, Frédéric Capdeville, Director General d'AKI Espanya, Núria González, Directora de Botiga, així com Rodolfo Casero, Director de Regió Nord-est Balears de Leroy Merlin, i Onofre Burgos, Director de Regió Nord-est Balears d'AKI Espanya.

Aquesta nova botiga a Figueres serà un clar exemple d'espai d'inspiració per als consumidors, i ofereix una experiència totalment adaptada a les necessitats de cada consumidor sota un model de multiformat. Amb aquesta obertura, la companyia aposta per la regió i pretén acostar als ciutadans una oferta especialitzada para fer realitat els seus projectes de la llar.

Leroy Merlin ha invertit 5.600.000 euros en la reforma del nou establiment, que compta amb una superfície comercial de més de 2.800m2. La botiga de Figueres comptarà amb 62 col·laboradors, la majoria procedents de Figueres i municipis propers. De la mateixa manera, la botiga suposarà la creació de 19 nous llocs de treball directes i, en generarà, 25 d'indirectes entre els serveis de transport, instal·lació, seguretat, neteja, etc. Així, la companyia afavoreix la dinamització de les zones en què s´ubica, i suposa un important actiu per a les economies locals. La botiga tindrà un horari comercial de 9.30h a 22.00h de dilluns a dissabte i festius d'obertura, de juny a setembre inclosos i la resta de mesos de 9.00h a 21.00h.

Ignacio Sánchez, Director General de Leroy Merlin Espanya, ha destacat que "amb aquesta nova botiga moderna i innovadora volem seguir apostant per Figueres i oferir així als nostres clients un punt de trobada adaptat a les seves necessitats, que els inspiri per fer realitat els seus projectes de condicionament de la llar. Aquest projecte de convergència amb AKI ha estat un èxit a nivell organitzatiu i operacional, fruit de l'esperit col·laboratiu d'ambdues companyies".

Per la seva part, Frédéric Capdeville, Director General d'AKI Espanya, ha destacat que "avui la botiga de Figueres és una de les pioneres a nivell nacional en materialitzar el projecte de convergència entre AKI i Leroy Merlin per als nostres clients. Aquest il·lusionant moment és el resultat del treball realitzat entre tothom".

En paraules de Núria González, Directora de Leroy Merlin Figueres, "per a nosaltres ha estat un plaer participar de primera mà en aquesta convergència. Una tasca que ha estat més fàcil gràcies al compromís i voluntat de tots els equips. En aquesta nova etapa volem continuar sent a prop de tothom per millorar la qualitat de vida de les persones, i ser una botiga involucrada amb el seu entorn i amb els nostres clients".

La nova botiga compta amb 13.500 referències en estoc i 150.000 sota comanda, repartides en 12 seccions: Il·luminació, Sanitari, Fusta, Eines, Electricitat-Llauneria-Calor, Decoració, Pintura, Ferreteria i Ordenació, Jardí, Moqueta-Catifes, Cuines i Ceràmica.Convergència amb AKI

Leroy Merlin i AKI, companyies expertes en condicionament de la llar, van anunciar recentment la seva unió sota una única estructura empresarial. Com a primers passos de la integració, s'han realitzat tres projectes pilot a les botigues AKI de Colmenar Viejo, Talavera de la Reina i Figueres, establiments amb conceptes comercials construïts a partir de l'experiència d'ambdues empreses.

La convergència de Leroy Merlin i AKI possibilita també un model multiformat enfocat al client. Així, es comptarà tant amb botigues de proximitat en petit format com amb grans superfícies comercials. Igualment es continuarà reforçant la transformació digital per acompanyar als consumidors a través d'una experiència omnicanal única.

D'aquesta manera, l'experiència d'AKI s'uneix al lideratge de Leroy Merlin per enfortir la seva proposta de valor al client particular, i consolidar el seu posicionament en el condicionament de la llar. La convergència entre ambdues companyies permetrà oferir una experiència totalment adaptada a les necessitats de cada consumidor.