04 de juny de 2018
04.06.2018
40 Años
40 Años

Bon Preu anuncia que incorporarà 400 persones per a la temporada d'estiu

La Costa Brava, la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre són les zones on més es reforçaran les contractacions

04.06.2018 | 17:28

El Grup Bon Preu ha anunciat que incorporarà 400 persones a la seva plantilla per cobrir les necessitats dels seus establiments i les puntes de treball que es donen durant la temporada d'estiu, especialment als establiments de costa i zones turístiques -la Costa Brava, la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre. Segons ha anunciat l'empresa en un comunicat, la campanya durarà fins a mitjans de setembre. Paral·lelament ha avançat que requerirà noves incorporacions aquest any 2018 amb les obertures dels nous establiments previstos a Girona, Lloret de Mar, Sant Cugat del Vallès, Castelló d'Empúries, Barcelona, Masnou, Tossa de Mar, Manlleu, Sant Antoni de Vilamajor i Viladecavalls.

Segons han explicat des de Bon Preu, l'objectiu principal d'aquesta contractació és mantenir "la qualitat del servei d'atenció al client". Els nous empleats treballaran en els punts de venda realitzant tasques d'atenció al client, reposició, venda de productes frescos o a la línia de caixes.

Actualment Bon Preu té més de 6.400 treballadors, fet que situa el Grup entre les 10 empreses amb més empleats amb seu a Catalunya.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook