L'aerolínia de baix cost russa Pobeda augmenta el nombre de vols que oferia fins ara entre Girona i Moscou. La companyia operarà diàriament entre les dues ciutats durant la temporada d'estiu. El motiu d'aquest increment de freqüències és la major demanda de turistes que volen que té la filial del gegant aeronàutic rus, Aeroflot. Segons ha informat el Diari de Girona, Pobeda connectarà l'aeroport de Vilobí d'Onyar (Selva) amb el de Moscou Knúkovo els mesos de juliol, agost i setembre. Aquest increment de vols permetrà també als ciutadans gironins poder viatjar a catorze destinacions més de Rússia, fent escala a Moscou. Pobeda opera durant tot l'any a Girona. Durant l'hivern ho fa amb tres connexions, els mesos de maig abril i juny ha incrementat a cinc i ara passa a set durant l'estiu.

A més, tal i com ja va anunciar la companyia cal afegir la nova connexió entre Girona i Sant Petesburg que Pobeda oferirà a partir del proper 2 de juny. Aquesta nova ruta amb la segona ciutat més gran de Rússia s'oferirà dos cops per setmana i enllaçarà l'Aeroport Girona Costa Brava amb el de Púlkovo. Una nova oferta que des de la companyia esperen que atregui a turistes catalans cap a la ciutat eslava. I és que ara mateix el 90% dels passatgers de Pobeda són russos.

Pobeda Airlines va fer el seu primer vol al desembre del 2014, i va començar a operar a Girona el 2016, si bé només durant uns mesos de l'any.

Actualment compta amb una flota de dotze Boeing 737. La majoria de les rutes que fa són vols domèstics a Rússia (aquí, en té fins a onze).

L'aposta per Vilobí d'Onyar és part de l'estratègia d'expansió comercial que té Pobeda. De fet, l'aerolínia de baix cost preveu arribar a tenir una flota de 30 avions l'any 2019. A més de Vilobí d'Onyar, actualment també vola a Alemanya, Bratislava, la República Txeca, Xipre, Armènia, el Kazakhstan i Geòrgia.