El programa de 'Salvados' sobre la indústria càrnia continua tenint conseqüències setmanes després de la seva emissió. Si ahir s'anunciava que dues cadenes de supermercats belgues retiraven els productes d'ElPozo de la venda al públic en els seus establiments, avui la pròpia marca ha decidit acabar la seva relació comercial amb la granja Hermanos Carrasco, on es va filmar la cria de porcs que va destapar la emissió de LaSexta.

El grup Fuertes, propietari de ElPozo deixa de treballar amb la granja del municipi d'Alhama de Múrcia, proveïdora de la seva filial ramadera Cefusa. ElPozo també ha assenyalat que millorarà els estàndards de qualitat pel que fa al benestar dels animals.

ElPozo han assenyalat que la firma ha decidit "ampliar els estàndards de qualitat" en matèria de benestar animal, amb mesures que s'han anat implementant "de manera gradual des del passat mes d'octubre".

Al programa s'havien ensenyat les condicions en què eren emmagatzemats animals malalts i amb malformacions en les instal·lacions de la granja Hermanos Carrasco. L'alarma generada després de l'emissió de l'espai d'Évole va provocar la resposta de l'empresa murciana, que va assegurar que aquests animals "mai entrarien en la cadena de producció" a causa dels controls existents.