El Banc Sabadell va perdre 1.873 milions d'euros en dipòsits de clients durant el mes d'octubre però CaixaBank va guanyar 487 milions durant el mateix període, segons els registres de la Confederació Espanyola de Caixes d'Estalvi (CECA). Ambdues entitats van traslladar la seu social aquell mes, després dels fets de l'1-O, per "protegir els interessos de clients, accionistes i empleats". CaixaBank té ara el domicili social a València i Banc Sabadell a Alacant.

En el cas de CaixaBank, va passar de tenir 192.230 MEUR en dipòsits al setembre, a 192.714 MEUR a finals d'octubre. En aquell moment el conseller delegat de la principal entitat financera catalana, Gonzalo Gortázar, va reconèixer un "impacte moderat" de sortida de dipòsits a causa de la situació política a Catalunya que, segons va explicar, s'hauria revertit amb el canvi de seu.

Els resultats de CaixaBank contrasten amb els de l'altra gran entitat financera d'origen català, Banc Sabadell, que durant l'octubre va registrar pèrdues en dipòsits que s'enfilen fins els 1.873 MEUR.