13 de novembre de 2017
13.11.2017
40 Años
40 Años
Vi

El Celler Cooperatiu d'Espolla participa a la Festa del Vi Novell a Barcelona

És un dels vuit cellers catalans productors de vins novells amb denominació d'origen

13.11.2017 | 19:19
Els elaboradors de vi novell

Vuit cellers catalans productors de vins novells amb denominació d´origen, entre els quals hi ha el Celler Cooperatiu d'Espolla, han sumat esforços per promocionar aquest estil de vins i organitzar una Festa del Vi Novell a la ciutat de Barcelona. La iniciativa ha estat presentada avui pels cellers participants i l´Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), que col·labora i dóna suport a l´esdeveniment, en una roda de premsa que ha comptat amb la presència del cellerista Toni Falgueres, figura clau en la recuperació de la tradició del vi novell a Catalunya, i la periodista Empar Moliner, que inaugurarà la festa i farà d´ambaixadora del vi novell 2017.

Al llarg de la festa, que tindrà lloc als jardins del Palau Robert el proper dissabte 18 de novembre, d´11.00 a 20.00 hores, els cellers participants oferiran la degustació de tots els vins novells de 2017.

Aquesta iniciativa de promoció del vi novell català amb denominació d´origen pretén portar la tradició del vi novell al mercat actual, donant a conèixer la qualitat de l´oferta, la temporalitat del seu consum i el relat al voltant del vi novell, vi nou, que mostra les primeres notes de com seran els vins de l´anyada. En aquest sentit, s´han establert criteris qualitatius per a l´admissió de cellers i vins al projecte de promoció i també s´ha creat el "Decàleg del vi novell", que trobareu adjunt a la nota.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook