Les vendes de Seat a l'octubre s'han situat en 40.200 vehicles, un 23,3% més que a l'octubre de l'any passat, el percentatge d'increment de vendes més alt fins ara registrat en aquest any. En els primers deu mesos de l'any, la xifra de vendes de cotxes Seat s'ha situat en 395.100 unitats, cosa que suposa un increment del 14,4% en relació amb els primers deu mesos de l'any passat. El bon comportament de vendes ha estat impulsat especialment per l'augment registrat al mercat alemany, un 30,5% més a l'octubre, i a l'estat espanyol, amb un creixement del 24,9%. Wayne Griffiths, vicepresident comercial de Seat, ha qualificat ''d'excel·lent'' el resultat obtingut que ''reflexa la tendència positiva'' que es manté des que va començar l'any.

Les vendes han estat impulsades pels models 'Ibiza', 'León' i l''Ateca'. De cara a finals d'any, es manté l'optimisme pel bon comportament d'aquests models als que s'afegeix el nou SUV Arona, que ja està present en els concessionaris i que pot contribuir a mantenir l'impuls de creixement de les vendes.

La companyia assegura que fins al tercer trimestre el benefici operatiu ha augmentat un 12,3% en relació amb l'any passat fins a situar-se en 154 milions d'euros. Aquest resultat s'arriba després d'unes vendes fins al setembre de 7.255 milions d'euros, amb un increment de l'11%.