Grup Miquel inaugura aquest divendres, 10 de novembre, el setè supermercat franquiciat a la província de Girona, el tercer de l'ensenya Proxim durant aquest any. Amb aquesta obertura, la companyia continua amb els plans de creixement que va començar l'any passat per la seva àrea de retail.

El nou supermercat Proxim, ubicat al carrer Campcardós, 49-51, de Girona, disposa d'una sala de vendes de 149m2 i 3 treballadors. En aquest centre, el client trobarà les seccions habituals en lliure servei, en un ampli horari de 8:00 a 23:00h, tots els dies de l'any.

Els establiments Proxim es caracteritzen seva proximitat, tracte directe amb el públic i per disposar d'un ampli llistat de productes, format per més de 10.000 referències -més de 1.600 de marca pròpia-, totes elles de primera qualitat.

L'oferta de Proxim compta a més amb el reforç de tota la qualitat dels productes de les seves Marques Pròpies: Gourmet, Mical, Micaderm i Mic & Friends. Grup Miquel a Catalunya Miquel compta a Catalunya amb 24 GrosMercat (14 a Barcelona, 5 a Girona, 4 a Tarragona i 1 a Lleida), 306 supermercats franquiciats sota les ensenyes SUMA i Spar, 91 Proxim, 3 plataformes de cross docking, i 2 plataformes logístiques a Girona i Tarragona que donen subministrament a tots els establiments propis i franquiciats a Catalunya.

Grup Miquel és la primera empresa del sector majorista de la distribució alimentària a Espanya. Amb un volum de negoci de 1.000 milions d'euros i 2.300 empleats, centra la seva activitat majorista en la seva línia de 67 cash & carry Gros Mercat, situats en 12 comunitats autònomes; en la venda a la restauració organitzada amb la divisió "Miquel Food Service"; la línia d'Exportació "Miquel Export"; i la venda al major a detallistes, cadenes independents i distribuïdors.

Grup Miquel compta també amb una cadena de més de 600 supermercats en règim de franquícia amb les ensenyes "SUMA", "PROXIM" i "SPAR".