03 de novembre de 2017
03.11.2017
Comunicacions

WhatsApp deixa de funcionar arran d'una incidència i es recupera una hora després

L'aplicació de missatgeria ha quedat fora de servei al voltant de les 9.30 hores i ha afectat bona part d'Europa i també punts d'altres continents

03.11.2017 | 11:04

WhatsApp ha deixat de funcionar aquest divendres al voltant de dos quarts de deu del matí a causa d'una incidència. Segons el portal Down Detector, la incidència en aquest servei de missatgeria instantània ha afectat la major part d'Europa i també punts d'altres continents, com el sud-est asiàtic. Entre els països afectats hi ha Espanya, França, Itàlia, Holanda, Regne Unit, Alemanya, Suïssa, Àustria, Rússia, Índia, Xina o Malàisia. Els missatges que es volen enviar des de l'aplicació mòbil la versió web de WhatsApp apareixien amb el símbol del rellotge i no eren rebuts pels usuaris Sobre les deu els missatges constaven aparentment enviats, però seguien sense ser rebuts pels usuaris i a un quart d'onze el servei ha recuperat l'activitat i els missatges han començat a arribar als usuaris, de manera que amb un quart d'hora l'aplicació ha tornat a la normalitat.

Multitud d'usuaris de Twitter han explicat els seus problemes que han tingut a l'hora d'enviar i rebre missatges a través d'aquesta aplicació durant l'afectació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook