Correos va obrir aquest dimarts el termini de presentació de sol·licituds per a accedir a algun dels més de 70.000 ocupacions que s'estima que oferirà l'empresa pública. Els interessats tenen habilitat el termini d'inscripció en la pàgina web de la companyia fins a divendres que ve 3 de novembre (inclusivament), amb el qual podran accedir a les borses d'ocupació temporal que engegarà Correos i que obriran places tant per a atenció al client com per a repartiment (a peu o motoritzat).

D'aquesta forma, Correos reactiva les contractacions després de diversos anys sense convocatòries d'aquest tipus. A més, per tractar-se d'ocupació temporal, no és necessari passar cap tipus d'oposició, encara que per a la selecció sí es requereix superar una sèrie de requisits generals, com és l'estar en possessió de graduat escolar, no inscriure's en més de dues borses d'ocupació i uns altres més específics com per al repartiment, on serà obligatori estar en possessió del permís de conduir moto A, A1, A2, o la possessió del permís de conduir B (B1 antic) amb una antiguitat superior a tres anys.

Per a establir l'ordre de selecció dels candidats es valorarà, a data del 22 de desembre, l'experiència en llocs de treball similar, el disposar d'estudis superiors o cursos homologats o haver participat en l'última convocatòria d'ingrés de personal laboral fix engegada per Correos.