La societat de valors GVC Gaesco, propietat de la família Vallbé, vinculada a Òmnium Cultural, també ha decidit traslladar la seva seu a Madrid.

GVC Gaesco és un grup financer radicat a Barcelona que està presidit per Maria Àngels Vallbé, dona de Joan Hortalà, actual president de la Borsa de Barcelona i exsecretari general d'ERC.

La firma ha enviat recentment una carta a la seva xarxa d'agents financers per informar-los d'aquest canvi de domicili, que no afectarà la seva operativa ni comportarà cap trasllat de personal.

"Va comunicar que el consell de la societat feia setmanes que ja havia aprovat el canvi i que només està pendent tramitar-lo en el registre mercantil", assegura un d'aquests agents.

Maria Àngels Vallbé, la primera dona que es va convertir en agent de canvi i Borsa fa 45 anys a Espanya, és germana de Joan Maria Vallbé, que és vocal del consell d'administració de GVC Gaesco i vicepresident segon de l'organització independentista Òmnium Cultural.

GVC Gaesco té les seves oficines centrals al carrer Doctor Ferran de Barcelona, però compta amb oficines a ciutats com Sevilla, Saragossa, Oviedo, Valladolid, Sabadell (Vallès Occidental), Alacant, València, Reus (Baix Camp), Madrid o Bilbao.

Amb el trasllat de la seva seu social a Madrid, aquest grup financer se suma a la llarga llista d'empreses catalanes que als últims dies han anunciat que s'emporten el domicili fora de Catalunya per la incertesa del procés independentista, entre les quals destaquen CaixaBank, Banc Sabadell, Gas Natural Fenosa, Naturhouse, Dogi o Service Point.