06 de octubre de 2017
06.10.2017
40 Años
40 Años

Service Point puja prop d'un 20% en borsa davant un possible canvi de seu

Aquesta decisió es pren "en defensa dels interessos de la companyia, els seus accionistes, clients, proveïdors i empleats, incloent el canvi de domicili social"

06.10.2017 | 15:38
Puja un 20% a borsa.

Service Point Solutions puja prop d'un 20% al mercat continu després d'anunciar que el seu consell d'administració es reunirà avui per analitzar la situació a Catalunya i les mesures a adoptar, inclòs el canvi de domicili social.

Així ho ha comunicat la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) en un fet rellevant en el qual explica que el seu consell d'administració es reuneix en sessió extraordinària per estudiar quines mesures podria prendre davant la situació política a Catalunya.

Aquesta decisió es pren "en defensa dels interessos de la companyia, els seus accionistes, clients, proveïdors i empleats, incloent el canvi de domicili social", explica la companyia.

Els títols de Service Point Solutions es revaloren un 19,88%, fins als 0,97 euros, poc després de les 10.30 hores, de manera que augmenta la seva capitalització fins a superar a 53 milions i ja acumula un avanç del 2,41% en l'acumulat anual.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema