Ontario Teachers' Pension Plan ha tancat l'operació de control sobre Mémora, grup líder de serveis funeraris a l'estat espanyol i a Portugal, cosa que li permet entrar en el mercat de serveis funeraris a la península ibèrica. El fons d'inversió canadenc ha assegurat que mantindrà l'actual equip directiu de Mémora. L'entrada a Mémora s'ha fet després d'adquirir les accions de control que mantenia el grup britànic 3i. El fons canadenc ja coneix aquest mercat de la mà de la seva participació amb l'empresa francesa OGF, primer grup de serveis funeraris de França que realitza 122.000 serveis funeraris. Ontario Teachers' Pension Plan gestiona 175.600 milions de dòlars canadencs en actius nets procedents del major pla de pensions del col·lectiu de mestres del Canadà.

Jo Taylor, director general sènior d'Ontario Teachers', ha assegurat que Mémora ''és un gran projecte empresarial amb un sòlid compromís social i grans oportunitats de creixement''.

El conseller delegat de Mémora. Juan Jesús Domingo, ha valorat positivament l'entrada del fons Ontario perquè suposa un ''reconeixement'' internacional de la companyia.

Mémora ocupa el lideratge del sector de serveis funeraris (tanatoris, crematoris i gestió de cementiris) a l'estat espanyol i Portugal. En l'últim exercici va realitzar més de 47.000 serveis funeraris i 17.000 incineracions.