28 de juny de 2017
28.06.2017
40 A˝os
40 A˝os
Nova APP

TAX Economistes i Advocats llanša la nova aplicaciˇ del portal de client per a m˛bils

TAX Economistes i Advocats llanša al mercat la nova app del portal de client amb la qual pretÚn facilitar l┤accÚs a la documentaciˇ fiscal, laboral i legal als clients.

28.06.2017 | 13:40
La nova APP ja estÓ disponible

TAX Economistes i Advocats és una empresa que aposta per la innovació i la introducció de les noves tecnologies en l´àmbit de l´assessorament empresarial per tal de facilitar l´accés dels clients a les novetats i serveis de manera continuada.

Dins de la nova aplicació del portal de client els usuaris podran visualitzar totes les novetats d´àmbit fiscal, laboral i legal que es publiquen, l´agenda d´actes de TAX i el calendari del contribuent. D´altra banda, els clients podran accedir a tota la documentació fiscal, laboral i legal que l´empresa els facilita a través del portal de client. L´aplicació també inclou un xat on contactar en temps real amb TAX, on l´usuari podrà realitzar les seves consultes. A més a més la APP té funcionalitats per les empreses que no són clients del Grup TAX que podran accedir a la informació de les últimes novetats laborals, fiscals i legals que afecten a la seva empresa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllašos recomanats: Premis cinema