06 de juny de 2017
06.06.2017
40 Años
40 Años
Vilajuïga

La multinacional Grífols compra l'empresa Aigües de Vilajuïga i evita el tancament

L'alcaldessa confirma que "volen conservar i respectar la seva història"

06.06.2017 | 15:27
L´empresa Aigües de Vilajuïga

L'empresa Aigües Minerals de Vilajuïga ha estat adquirida per la multinacional Grífols, S.A, segons ha assegurat l'alcaldessa de Vilajuïga, Joana Cobo, que aquest dimarts s'ha reunit amb el responsable de Grífols, Raimon Grifols, el qual li ha explicat "emocionat" el projecte de rehabilitació que faran a tot l'espai i les instal.lacions. Els nous propietaris de l'empresa "volen conservar i respectar la seva història", segons han garantit al consistori i, alhora, "posar l'aigua en el lloc que es mereix, una aigua única, com és la nostra", afageix Cobo.

El nou projecte l'entraran a l'Ajuntament el proper mes de setembre per poder començar les obres i donaran feina amb prioritat a les persones del municipi.

"Des de l'Ajuntament, estem a la disposició de l'empresa Grifols, per facilitar i ajudar en tot el que calqui en aquest nou projecte", es felicita l'alcaldessa. Des del passat 4 d'abril, quan va cessar l'activitat de l'empresa Aigües de Vilajuïga, l'Ajuntament ha rebut moltes trucades d'interessats en l'adquisició de les Aigües.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema