06 de abril de 2017
06.04.2017

Amazon obrirà un nou centre logístic a Catalunya i crearà 650 llocs de treball

És el quart magatzem que la companyia anuncia a Catalunya després de Castellbisbal, Barcelona i el Prat

06.04.2017 | 16:47
Imatge aèria de la nau on s´instal·larà Amazon a Martorelles

Amazon ha anunciat l'obertura d'un nou centre logístic a Martorelles (Vallès Oriental) per donar servei als seus clients a tot Europa. L'objectiu de la companyia és que la nova instal·lació comenci a funcionar aquesta pròxima tardor al parc empresarial Can Roca. El nou centre logístic tindrà més de 30.000 metres quadrats i començarà a funcionar amb una plantilla inicial de 200 treballadors, tot i que la previsió d'Amazon és que el nou magatzem doni feina a 650 persones en un termini de tres anys. Amb la planta de Martorelles, Amazon consolida encara més la seva aposta per Catalunya després d'haver obert altres centres a Castellbisbal (Vallès Occidental) i Barcelona, a més de tenir pendent l'obertura del gran centre logístic del Prat de Llobregat, que també preveu obrir la pròxima tardor.

Amazon ha explicat que ha triat Martorelles perquè la seva ubicació esdevé un "emplaçament clau" al sud d´Europa, a més de "l'accés a un capital humà excel·lent". La companyia, d'altra banda, començarà en els pròxims mesos el procés de contractació del nou personal de diferents especialitats.

En aquest sentit, amb els quatre centres previstos –dos ja estan en funcionament a Castellbisbal i Barcelona– i el que ha anunciat recentment Seller Support Hub a Barcelona –destinat a prestar assistència a les milers de pimes europees que venen als webs d'Amazon–faran que es creïn més de 2.500 nous llocs de treball a Catalunya en els propers tres anys.

El director d´Operacions d'Amazon per a Espanya i Itàlia, Fred Pattje, explica a través d'un comunicat que el centre de Martorelles permetrà "continuar incrementant la selecció de productes, atendre la demanda creixent dels clients i donar suport a l´expansió internacional de més empreses".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook