14 de desembre de 2016
14.12.2016
40 Años
40 Años
Tres anys de funcionament

L'alta velocitat que enllaça amb França transporta 2,5 milions de viatgers

L'aliança entre Renfe i SNCF celebra el seu 20è aniversari amb la creació dels serveis TrenHotel

14.12.2016 | 16:01

Els trens d'alta velocitat que enllacen Catalunya amb França han transportat més de 2,5 milions de passatgers durant els tres primers anys de funcionament. El servei de Renfe-SNCF en cooperació es va inaugurar el 15 de desembre del 2013. De fet, aquesta aliança amb l'operadora francesa pels serveis internacionals celebra aquest any el seu vintè aniversari amb la creació d'Elipsos i els serveis TrenHotel, que connectaven amb les ciutats de París, Milà i Zuric. Durant aquests vint anys, un total de 10 milions de persones han viatjat amb els serveis internacionals de Renfe i SNCF.

Coincidint amb la celebració del vintè aniversari, Renfe i SNCF commemoren la seva cooperació amb el llançament de la campanya #20conNosotros, una promoció especial que permetrà viatjar a França entre el 10 de gener i el 30 de març del 2017 per només 20 euros en classe Turista i 40 euros en Preferent. En el cas dels trajectes més curts que uneixen Perpinyà, Beziers i Narbona amb Barcelona, Girona i Figueres el preu serà de 15 euros en classe Turista i 30 euros en Preferent.

Aquesta promoció especial estarà disponible entre el 14 i el 16 de desembre, i es podrà adquirir a través dels canals habituals de venda com el web renfe.com, a les estacions i a les agencies de viatges.

Els serveis de Renfe-SNCF en cooperación connecten 19 ciutats, concretament Barcelona, Girona i Figueres, amb París, Lió, Marsella, Perpinyà, Narbona, Montpeller, Nimes, Avinyó, Aix-en-Provence o Valence. I des de Madrid, Saragossa i Tarragona, els viatgers poden desplaçar-se fins a Marsella, la Provença, Avinyó i Aix-en-Provence a través de les ciutats del sud de França com Perpinyà, Narbona, Montpeller o Nimes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema