Aquest cap de setmana se celebra la desena edició de la Fira del Vehicle d'Ocasió (Firavo) que està instal·lada al Recinte Firal de Figueres.

Enguany la fira compta amb la presència de disset expositors que es reparteixen entre els 6.000 metres quadrats del recinte firal figuerenc. Cadascun d'ells aportarà una vintena llarga de vehicles i durant la mostrafan ofertes i promocions exclusives. Els tres dies del certamen l'horari serà de deu del matí a vuit del vespre.

Entre tots els compradors d'un vehicle se sortejaran 17 targetes d'aparcament per a tot un any a qualsevol zona blava de la ciutat. Una promoció facilitada per l'empresa municipal Fisersa.

Després de deu edicions, es pot ben dir que la Fira de Figuerres és una mostra de referència dins el sector. Durant l'edició del 2015, es van vendre directament uns 150 vehicles d'ocasió, una xifra inferior a la del 2014 (180), però que va augmentar en els dies posteriors, ja que els visitants de la Fira en van emparaular una vintena més amb diferents empreses i concessionaris. Les vendes van deixar un calaix aproximat d'1.800.000 euros -la despesa mitjana per vehicle era de 12.000 euros- entre els 17 expositors que hi van prendre part. Els organitzadors esperen "superar aquesta xifra i acostar-nos als dos milions d'euros de volum de negoci".

L'entrada, com en totes les edicions anteriors, és gratuïta i oberta a tothom.