L'empresa figuerenca Ceres Roura serà l'encarregada de subministrar les espelmes de la sèria televisiva 'Juego de Tronos' de la pròxima temporada. La notícia l'ha donada a conèixer el gerent, Miquel Roura, a través del seu perfilk personal de Facebook, tot assegurant que està "content d'haver tancat l'acord i poder subministrar les espelmes per la propera temporada de 'Juego de Tronos'".

L´empresa, fundada l´any 1912, presideix actualment l'Associació Europea de Fabricants de Espelmes (Association Europe Candle Makers - AECM), entitat de la qual en forma part des de fa més de 25 anys.

Amb una producció de més de 3.000 tones l´any, Roura dissenya i produeix espelmes perfumades, antimosquits, decoratives, i litúrgiques, i comercialitza alhora tot una gamma de productes d´ambientació de la llar i complements.

Del total de la producció, el gran gruix (70%) es dirigeix a la gran distribució i l´hostaleria i un 30% al segment del jardí, les floristeries i botiga especialitzada del regal, la decoració i la litúrgia. També elabora espelmes per a altres marques de renom nacionals i internacionals per a les quals desenvolupa productes corporatius personalitzats. En aquests moments exporta bona part de la seva producció sobretot a Europa (França, Anglaterra, Alemanya, Itàlia, Portugal, Grècia, Suïssa, Holanda), i també a diferents països de l´Àfrica (Marroc, Angola, Guinea Equatorial i Ghana) Israel i Líban.