29 de setembre de 2016
29.09.2016
40 Años
XAT
A partir de les 10, fem el xat en directe amb Víctor Puga, alcalde de l'Escala, cliqueu per pregunta
40 Años
Vilamalla

Grup Miquel obre 3 nous establiments Proxim al Barcelonès i Las Palmas

La companyia continua amb els plans de creixement que està duent a terme per aquesta ensenya durant 2016 a tot l'Estat espanyol

29.09.2016 | 12:14

Grup Miquel inaugura 3 supermercats Proxim a les localitats de Cerdanyola i Montcada i Reixac (Barcelona) i Telde (Las Palmas). Amb aquestes obertures, la companyia continua amb els plans de creixement que està duent a terme per aquesta ensenya durant 2016 a tot el territori español. En el que portem d´any s´han obert 33 establiments Proxim.

Proxim Cerdanyola II, situat a l'avinguda Argentina 17 de la localitat barcelonina, compta amb una sala de vendes de 80m2 i 2 treballadors. Les seves seccions són en lliure servei i té un horari d'obertura de 09:00 a 23:00h tots els dies de l'any.

El nou establiment Proxim Montcada, ubicat al Passeig Sant Jordi 27, disposa d'una sala de vendes de 100m2 i comptarà amb 2 empleats. En aquest supermercat, el client podrà trobar les seccions habituals en lliure servei, en un horari de 8:30 a 23:00h, tots els dies de l'any.

Finalment, Grup Miquel obre demà el seu primer Proxim a Canàries: Proxim La Ferradura, situat al carrer Cielo 10, que comptarà amb 4 treballadors i una sala de vendes de 90m2. Els clients podran trobar -a més de les seccions habituals- Xarcuteria assistida i Fruiteria en lliure servei.

Els establiments Proxim es caracteritzen seva proximitat, tracte directe amb el públic i per posseir un ampli llistat de productes, format per més de 10.000 referències -més de 1.600 de marca pròpia-, totes elles de primera qualitat. L'oferta de Proxim compta a més amb el reforç de tota la qualitat dels productes de les seves marques pròpies: Gourmet, Mical, Micaderm, Sabor Español i Mic & Friends.

Grup Miquel

És la primera empresa del sector majorista de la distribució alimentària a Espanya. Amb un volum de negoci de 1.000 milions d'euros i 2.500 empleats, centra la seva activitat majorista en la seva línia de 66 cash & carry GMcash, situats en 12 comunitats autònomes; en la venda a la restauració organitzada amb la divisió "Miquel Food Service"; la línia d'Importació i Exportació Miquel Export; i la venda al major a detallistes, cadenes independents i distribuïdors. Grup Miquel compta també amb una cadena de 600 supermercats en règim de franquícia amb les ensenyes Suma i Proxim i Spar (aquesta última només a Catalunya).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook