L'Ajuntament de Figueres organitza la segona edició del curs de Creació d'empreses per a emprenedors, amb l'objectiu de donar resposta a les necessitats dels emprenedors i emprenedores de la comarca. El curs, que és gratuït amb places limitades, s'iniciarà el divendres 14 d'octubre al Centre Integrat Ferran Sunyer.

El curs té una durada de 52 hores i està impartit per professorat amb una llarga trajectòria en el món empresarial i l'emprenedoria. Al llarg de la formació, es tractaran continguts com el pla d'empresa, el pla economicofinancer, competències emprenedores, eines 2.0, introducció al màrqueting i formes jurídiques, fiscalitat i comptabilitat, entre altres.

El regidor de Promoció Econòmica, Manuel Toro, destaca la importància del curs en el context actual: "Mantenim un nivell massa alt d'atur, motiu pel que no ens cansarem de posar en marxa accions que permetin l'aprenentatge i la formació adreçades a emprenedors/es per a que, un cop adquirits els coneixements, els apliquin en la creació d'empreses que a la seva vegada creïn ocupació”.

La segona edició del curs de Creació d'empreses per a emprenedors, que està subvencionat per l'Ajuntament de Figueres amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement i el cofinançament del FSE, es durà a terme divendres de 16 a 20 h i dissabtes de 9 a 13 h. Les inscripcions ja estan obertes al portal de formació en xarxa de la Diputació de Girona. Per a més informació cal adreçar-se a l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Figueres 972674261 o bé enviar un correu.