L'empresa gironina Eurofirms ha adquirit Mnemon Group i reforça així la presència a l'Estat i Portugal. Amb aquesta operació, la firma ja compta amb 80 delegacions als dos estats i es reforç la xarxa d'oficines amb les noves delegacions a Madrid i Lisboa. Eurofirms celebra enguany el 25è aniversari i és una de les principals empreses del sector que ofereix solucions de feina temporal, selecció de personal, formació i desenvolupament de talent i externalització. El 2015, va tancar amb una facturació de 198 MEUR, un 41% més que l'any anterior. Per la seva banda, Mnemon Group -amb un facturació propera als 40 MEUR-, ofereix serveis de feina temporal, consultoria, formació, 'outsourcing' i neteja a empreses de diferents sectors de tota la península. L'equip de persones de Mnemon Group -juntament amb les seves delegacions- s'han integrat progressivament a l'operativa d'Eurofirms.

Eurofirms fa un pas endavant per ampliar la presència a l'estat espanyol i Portugal amb la compra del grup Mnemon. Això li permetrà obrir noves delegacions a Madrid i Lisboa. Segons informa l'empresa en un comunicat, el conjunt del grup Mnemon ja s'ha integrat progressivament als equips i l'operativa d'Eurofirms.

Amb aquesta operació, Eurofirms ja compta amb 80 delegacions a Espanya i Portugal. En l'exercici del 2015, l'empresa ha obtingut una facturació de 198 MEUR, millorant un 41% les xifres respecte l'anterior.

El director general d'Eurofirms, Miquel Jordà, considera que és important aprofitar les diferents oportunitats que els ofereixen empreses del sector com Mnemon, ja que els permet incrementar la capacitat operativa a zones de l'Estat i Portugal. Jordà també ha destacat que aquesta adquisició suposa incrementar la plantilla i sumar més personal a la filosofia de l'empresa.

Sobre Eurofirms

Eurofirms ofereix solucions de feina temporal, selecció de personal, formació i desenvolupament del talent i externalització d'activitats. Es tracta de la primera empresa espanyola de Recursos Humans i la quarta si s'inclouen les firmes de capital estranger. Fundada a Cassà de la Selva (Girona) el 1991, la companyia compta amb un equip de més de 400 treballadors i 80 delegacions a Espanya i Portugal, oferint serveis a més de 3.500 clients de diversos sectors empresarials.