El sindicat CCOO ha posat en marxa una campanya per oferir la reclamació judicial a tots els treballadors afectats per la sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea, que equipara les indemnitzacions dels contractes temporals a la dels indefinits, i assegurar el pagament de les diferències econòmiques amb els treballadors temporals que han vist extingit el seu contracte en el darrer any. Així doncs, la resolució judicial ha reconegut que els treballadors laborals tenen dret a percebre una indemnització de 20 dies per any. La campanya s´iniciarà demà amb una bústia electrònica on es podran dirigir les persones afectades i que desitgin fer la reclamació judicial corresponent.

Segons explica CCOO en un comunicat, la sentència determina que a la legislació laboral espanyola discrimina gairebé quatre milions treballadors temporals, 546.000 dels quals es troben a Catalunya.

D´altra banda, CCOO ha emplaçat al Govern i als partits polítics a promoure una reforma urgent que ajusti la nostra legislació al marc europeu.