Les empreses preadjudicatàries que aspiren a convertir-se en els operadors del Centre Recreatiu i Turístic (CRT) de Vila-seca i Salou, Hard Rock, Melco i el Grup Peralada, han segellat aquest divendres el seu compromís amb el projecte abonant una fiança de 2,5 milions d'euros cadascuna.

Ho ha anunciat el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, després de la reunió al Palau de la Generalitat dels tres inversors amb el president Puigdemont, el vicepresident del Govern i conseller d'Economia, Oriol Junqueras, i el conseller d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget. A més, l'acord signat avui els dóna dret de compra dels terrenys on s'aixecarà el complex d'oci un cop aprovat definitivament el pla director urbanístic (PDU) i s'hagi resolt el concurs de llicències.

Ara fa un mes, la Comissió d'Urbanisme de Tarragona va aprovar inicialment, per segona vegada el PDU, la finalitat del qual és reordenar l'àmbit per facilitar la implantació dels denominats Complexos Turístics Integrats (CTI). Es tracta de negocis turístics al voltant de convencions, congressos i fires, amb capacitat hotelera i de serveis suficient. Els CTI inclouen també oferta d'oci.