GMcash Gros Mercat, la primera cadena de cash&carry a l'estat espanyol dirigida exclusivament a professionals, ha inaugurat el seu nové centre a la Comunitat Valenciana, concretament a la localitat alacantina de Finestrat (Benidorm). Amb una superfície de 2.050 m2, aquesta obertura reforça l'expansió de Grup Miquel a la Comunitat. El nou GMcash ha suposat una inversió de 1.213.000 euros.

El centre crearà 14 nous lloc de treball, i està dissenyat especialment per estalviar temps de compra, donant servei a les poblacions de l'àrea d'influència en els àmbits d'horeca i retail, i disposa de 58 places d'aparcament pels clients.

Els usuaris del GMcash de Finestrat poden trobar una completa zona de producte fresc de 274 m2 amb: Carnisseria en lliure servei, Xarcuteria, Fruita i Verdura, Peix i Marisc, Plats Precuinats, Lactis, Congelats i Gelats. D'altra banda, la sala de productes de Gran Consum de 1.000 m2 compta amb: Alimentació en general, Vins, Licors, Cerveses, Begudes d'Alta Graduació, Refrescs, Drogueria, Perfumeria i Basar.

En total el nou establiment disposa de 5.000 referències, de les que 900 corresponen a les marques pròpies de Grup Miquel, i més de 800 a producte fresc. Totes aquestes referències estan a disposició dels clients en format professional i de gran consum.

Grup Miquel a la Comunitat Valenciana

Líder en la distribució alimentària a l'engròs, Grup Miquel compta amb 132 empleats a la Comunitat, 9 GMcash (4 a Alacant, 2 a Castelló i 3 a València), 17 supermercats franquiciats sota l'ensenya SUMA, i 2 plataformes de cross docking a Alacant i València, que donen subministrament a tots els establiments propis i franquiciats en aquesta comunitat.

Grup Miquel

Es tracta de la primera empresa del sector majorista de la distribució alimentària a l'estat espanyol. Amb un volum de negoci de més de 1.000 milions d'euros i 2.500 empleats, centra la seva activitat majorista en la línia de 66 cash & carry GMcash Gros Mercat, situats en 12 comunitats autònomes; en la venda a la restauració organitzada amb la divisió 'Miquel Food Service'; la línia d'Importació i Exportació 'Miquel Export'; i la venda a l'engròs a minoristes, cadenes independents i distribuïdors. Grup Miquel compta també amb una cadena de 593 supermercats en règim de franquícia amb les ensenyes 'SUMA' i 'PROXIM'.