28 de abril de 2016
28.04.2016
Roses

El CAR de Roses facilita als joves l'ocupació de temporada

Els interessats poden portar els seus currículums a partir del proper dia 2 de maig, al CAR de Roses

28.04.2016 | 12:57

L'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Roses posa en marxa el programa d'ocupació 'Anem per feina', destinat a facilitar la contractació de joves d'entre 16 i 30 anys per cobrir vacants laborals durant la temporada d'estiu a Roses. Els joves interessats poden presentar els seus currículums al CAR a partir del 2 de maig, des d'on es trametran als empresaris interessats.

Aquesta campanya és hereva directa dels workshops realitzats en temporades anteriors, sessions que concentraven oferta (empresariat) i demanda (joves desocupats interessats a treballar durant l'estiu) en un mateix espai i dia amb l'objectiu de facilitar la realització d'entrevistes i contractació d'una manera àgil i ràpida.

Tot i l'èxit de la proposta, l'experiència acumulada al llarg de les edicions realitzades han permès detectar que les necessitats de personal per part de l'empresariat, en ocasions diferia temporalment de la realització del workshop. Aquest és el cas, per exemple, d'aquells establiments que requerien la contractació de personal en períodes més avançats de la temporada turística i que no podien recórrer a aquest servei en haver-se ja realitzat les rodes d'entrevistes.

Per donar solució a aquesta problemàtica i augmentar l'eficiència del servei, l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Roses ha fet un pas més amb la campanya 'Anem per feina'. Tal i com es venia fent en temporades anteriors, l'acció ocupacional s'adreça a joves d'entre 16 i 30 anys que busquen feina per a l'estiu, oferint-los la possibilitat d'inscriure's a la Borsa Jove de Treball. Els interessats poden portar els seus currículums a partir del proper dia 2 de maig, al CAR de Roses.

Per altra costat, l'Ajuntament està enviant circulars a empresaris, hotelers, restauradors i comerciants del municipi informant de la nova convocatòria, de manera que tots els interessats en la contractació de personal, poden contactar també amb el CAR.

El gran avantatge respecte a altres anys, però, és que no es disposa d'un termini màxim per realitzar aquesta sol·licitud, sinó que els empresaris podran presentar les seves peticions al llarg de la temporada, en funció de les necessitats de personal que puguin anar precisant.

A partir de les ofertes de feina que es rebin, l'Àrea de Joventut seleccionarà els currículums que més s'adaptin a les necessitats del lloc de treball i les trametran a les empreses interessades, que podran entrevistar o realitzar el procés de selecció directament amb els joves.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema