12 de abril de 2016
12.04.2016
Jubilació o final de cicle

362 empreses gironines solvents busquen relleu

L'Ajuntament de Girona s'incorpora al programa 'Reempresa' impulsat per la patronal CECOT obrint un punt d'atenció fixe als emprenedors

12.04.2016 | 14:05

2 empreses solvents de les comarques gironines busquen relleu perquè els propietaris es jubilen o bé deixen l'activitat per altres motius (mobilitat geogràfica o desavinences entre els socis). Totes aquestes firmes es troben ara en cartera dins el programa 'Reempresa', impulsat per la patronal CECOT i que va arribar a la demarcació l'any 2013.

Fins ara, gràcies a aquesta iniciativa per evitar liquidacions, arreu del territori s'han generat 1,4 MEUR d'inversió induïda que han permès 'salvar' 76 empreses, gràcies a què un emprenedor ha assumit les regnes del negoci. D'aquestes, una de cada tres es troben a la ciutat de Girona. Aquí, sobretot, les firmes que han canviat de mans són del sector serveis (amb una clara preeminència del ram de l'hostaleria). Precisament, aquest dimarts, l'Ajuntament de Girona s'ha adherit al programa 'Reempresa' i, a partir d'ara, obrirà un punt fixe d'atenció a aquells qui estiguin interessats a comprar alguna de les empreses que s'inclouen al catàleg.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook