05 de març de 2016
05.03.2016
Promoció econòmica i comercial

Jordi Rotllan posa fi a la seva etapa de 10 anys com a president de Comerç Figueres

En la reelecció de fa quatre anys ja va anunciar que aquest seria l'últim mandat al capdavant de l'entitat

05.03.2016 | 08:47
Rotllan ha presidit Comerç Figueres dues dècades.

El president de Comerç Figueres, Jordi Rotllan, ha convocat l'assemblea anual i les eleccions per a la renovació de càrrecs per al dia 22 de març. Rotllan ja ha anunciat que deixarà la presidència després de més de 10 anys al front de l'entitat.

Durant aquestes dues dècades, ha compaginat la presidència de Comerç Figueres amb altres càrrecs com, per exemple, la presidència de la Fundació Comerç Ciutadà, la presidència de la Federació d'Empresaris Eix Empordà o la vice-presidència de PIMEC Comerç Girona.

A principis del passat mes de novembre, Rotllan, va ser nomenat Director de Màrqueting, Comunicació i Admissions de la seu, a Barcelona, d'una xarxa multinacional de campus amb seu a Montreal. Aquesta circumstància, unida a les responsabilitats que segueix exercint en els negocis familiars, fan impossible que pugui seguir assumint la presidència de Comerç Figueres.

De fet, quan es va produir la seva darrera reelecció ja va anunciar que aquest seria el seu últim mandat.

En la Junta d'aquest dijous, 3 de març, en la qual es va oficialitzar la convocatòria, Jordi Rotllan es va acomiadar dels seus companys de Junta i els hi va agrair el suport rebut durant tots aquests anys, en especial a aquells que l'han acompanyat durant els seus 4 mandats.

Membres de la Junta li van agrair la seva dedicació a Comerç Figueres en uns anys molt difícils i es van mostrar satisfets pel fet que la realitat hagi confirmat dues afirmacions que Jordi Rotllan ha reiterat durant tots aquests anys, d'una part que no es volia eternitzar en cap càrrec i, de l'altra, que en cap cas faria el salt a la política ja que es seu interès es centrava únicament en el sector privat.  

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook