16 de febrer de 2016
16.02.2016
Vuitena edició

Els Premis Emprenedors Alt Empordà impulsen la presència dels alumnes dels instituts

El termini per a la presentació de candidatures s´acaba el 18 de març

16.02.2016 | 16:47

Ajuntament de Figueres, Consell Comarcal, Associació d´empresaris i emprenedors de Girona (AEEG), Setmanari de l´Alt Empordà i Associació Fòrum Imagina organitzen per vuitè any consecutiu una nova edició dels Premis Emprenedors Alt Empordà. Uns guardons que tenen l'objectiu de dinamitzar i promocionar la iniciativa emprenedora a la comarca, a més de reconèixer l´aportació que les noves iniciatives empresarials fan com a eina de dinamització de l´activitat socioeconòmica i de creació de llocs de treball. El termini per presentar les candidatures finalitza el 18 de març.

Per aquesta edició els organitzadors han decidit augmentar la presència dels instituts de l´Alt Empordà, els quals disposen d´una categoria reservada per a ells, Premi Millor idea de negoci. Per fer-ho possible s´han organitzat xerrades amb emprenedors i empresaris a diferents centres de secundària i, fins i tot, una jornada de treball específica sobre els premis.

A més de la categoria destinada als estudiants de secundària, com ja és habitual el certamen inclou tres categories diferents més: Premi Jove Empresari (per a empresaris empordanesos menors de 42 anys); Premi Emprenedor (per a projectes que suposin la creació d'una nova empresa); i Premi a la línia de negoci innovadora (per a projectes engegats durant els darrers tres anys).

Els interessats a participar-hi poden consultar les bases dels guardons al web www.premisemprenedorsaltemporda.com. També es pot demanar més informació a l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Figueres (972 67 42 61 - promocioeconomica@figueres.org) i a l'àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de l'Alt Empordà (971 51 44 70 - promocio@altemporda.org).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook