28 de desembre de 2015
28.12.2015
En relació amb l´any passat

La contractació laboral de la campanya de rebaixes creixerà un 16%

Un estudi de l´empresa Randstad preveu que al gener Catalunya liderà la creació de llocs de treball en el sector del comerç a l´estat espanyol

28.12.2015 | 14:51
Una clienta mirant una peça de roba a Girona

La contractació laboral per atendre la campanya de rebaixes que començarà el 7 de gener generarà a Catalunya uns 10.400 contractes laborals, cosa que suposa un creixement del 15,7% en relació amb la contractació que es va registrar l´any passat, segons un estudi elaborat per l´empresa de recursos humans Randstad. L´estudi subratlla que amb aquest nombre de contractes Catalunya serà la comunitat autònoma espanyola que liderarà la contractació laboral per cobrir aquesta temporada comercial. La intensitat de la contractació en el sector del comerç impulsarà també la contractació en el transport i logística, la perfumeria i la cosmètica i la indústria tèxtil, entre els sectors més actius.

L´estudi de Randstad destaca que les noves tendències en el sector del consum, amb un important ascens del comerç electrònic, estan provocant una profunda transformació en el perfil de la demanda de professionals per part de les empreses del sector comercial.

El fort increment de la contractació laboral per fer front a la campanya de rebaixes és fruit de les bones previsions que es van apuntar per part d´aquesta mateixa empresa per la campanya de Nadal on va preveure una contractació laboral de 53.700 contractes, un 18% més que pel Nadal del 2014.

En relació amb la contractació laboral per fer front a la campanya de rebaixes en el conjunt de l´estat espanyol, Randstad preveu una contractació territorialment agregada de 48.560 contractes, un increment del 12,9% en relació amb el mateix període de l´any passat.

L´estudi subratlla que amb els 10.400 contractes de les rebaixes, Catalunya serà la comunitat autònoma de l´estat espanyol amb el major nombre de contractes laborals seguida de Madrid amb 9.200 contractes, el 19,9% més que fa un any.

El País Valencià es converteix en el tercer territori amb nombre de contractes per la temporada de rebaixes amb 7.600 actes de contractació, el 12,9% més que fa un any.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook