05 de novembre de 2015
05.11.2015
Eina on-line de Seguretat Social

Activen un simulador per consultar les pensions de la jubilació

També s'hi podran consultar els anys cotitzats, els terminis per accedir a la jubilació o sol·licitar les prestacions de maternitat o jubilació

05.11.2015 | 13:18

La Seguretat Social posa en marxa aquest dijous un simulador on-line que permetrà que les persones de més de 50 anys puguin calcular la pensió que cobraran quan es jubilin. Fonts del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social han indicat que aquest simulador s'activarà a partir de les tres d'aquesta tarda i per accedir-hi caldrà fer-ho a través del DNI electrònic o amb les claus d'accés que ofereix l'Institut Nacional de la Seguretat Social.

A més de fer una estimació sobre la futura pensió, el simulador també inclourà dades sobre els anys cotitzats, els terminis per accedir a la jubilació o sol·licitar les prestacions de maternitat o paternitat, jubilació, viudetat o orfandat.

Aquest servei es posa en funcionament després que el govern espanyol ha incomplert fins ara la promesa que va fer el 2013 d'enviar una carta per informar sobre aquesta prestació als treballadors de més de 50 anys.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook