21 de setembre de 2015
21.09.2015
Provinents de Milà i Roma

La premsa italiana especialitzada es fixa en Castelló d'Empúries

El municipi ha acollit a cinc mitjans italians de turisme i nàutica

22.09.2015 | 16:34
Un viatge dels periodistes pels canals

Aquest dilluns, Castelló d'Empúries va acollir la visita de cinc mitjans de premsa especialitzada en turisme i nàutica d´especial rellevància en tot el mercat italià.

Aquesta activitat és organitzada per les OETs (Oficines Espanyoles de Turisme) de Milà i Roma amb col·laboració del Patronat de Turisme Costa Brava.

La contribució del nostre municipi fou la següent: una visita al patrimoni cultural de la vila medieval de Castelló d´Empúries i pels canals d´Empuriabrava. D´altra banda també se´ls va oferir un passeig en barca i la Badia de Roses.

Durant 8 dies estaran descobrint els llocs més interessants de la Costa Brava i confeccionaran diversos articles per mostrar la nostra destinació al mercat italià. Accions com aquestes ajuden a mostrar a mercats específics els nostres recursos com a destinacions turístiques.

Els representants delsMitjans de Milà varen ser Silvestro Serra ('Touring') i Vittorio Giannela ('TravelGlobe'). De Roma, Emmanuela de Santis ('Sale e Pepe', revista gastronòmica),
Patrizia Magi ('Bell'Europa', mensual de viatges) i
Giuseppe Passini ('Nautica', de nàutica i de viatges).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema