09 de agost de 2015
09.08.2015
Castelló d'Empúries

Castelló d'Empúries engegarà un pla de dinamització turística

En una primera es farà un camp de treball per conèixer la situació actual del turisme i quines actuacions es porten a terme

09.08.2015 | 14:12

L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Castelló d'Empúries posarà en marxa un Pla de Dinamització Turística pels propers quatre anys. El pla contemplarà les accions a realitzar, el cost i les possibles fonts de finançament. També concretarà quin són els resultats esperats.

El document han informat que s'elaborarà en tres fases. En una primera es farà un camp de treball per conèixer la situació actual del turisme i quines actuacions es porten a terme. Posteriorment es faran trobades individuals i grupals amb els representants dels diferents Sectors(allotjament, restauració, comerç i serveis, activitats lúdiques i esportives, nàutiques, etc.). Les problemàtiques actuals segons el seu punt de vista; factors clau d'èxit i oportunitats; valoració de les actuacions que s'estan portant a terme en l'actualitat; així com les propostes de millora en relació a la dinamització turística i les noves accions a desenvolupa són les qüestions que es tractaran. Finalment hi haurà trobades empresarials per redactar les conclusions i que acabarà per definir els nous eixos.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema