Grup Miquel continua amb el seu pla d'expansió de la franquícia Suma amb l'obertura, demà 31 de juliol, del segon supermercat Suma a la ciutat de Tarragona, que s'uneix als 25 ja existents a la província.

Els establiments de l'ensenya Suma es caracteritzen per la seva proximitat i el tracte directe amb el públic, el seu caràcter urbà i el seu extens llistat de referències, amb més de 2.500 productes de primera qualitat. La oferta de Suma compta a més amb el reforç de tota la qualitat dels productes de les seves marques pròpies: Gourmet, Mical, Micaderm, Sabor Español i Templa.

El nou Suma està ubicat al carrer Unió 45 de la capital tarraconense. L'establiment, compta amb 150m2 de sala de vendes i donarà treball a 6 persones i disposa de seccions de Forn de Pa, Fruiteria, Carnisseria i Xarcuteria en lliure servei, i secció de congelats. Cal destacar l'ampli horari en el que els clients podran realitzar les seves compres, ja que Suma Unió romandrà obert al públic de Dilluns a Diumenge de 8:00h a 24:00h.

Creada a l'any 2000, la marca Suma es una de les més prestigioses en distribució alimentaria a Catalunya, i actualment està en expansió a la resta de l'Estat.

Grup Miquel a Tarragona

Amb aquest nou establiment, Grup Miquel augmenta a 26 els supermercats d'aquesta ensenya en la província de Tarragona. A més dels establiments Suma, Miquel també compta amb 4 GMcash - Gros Mercat, i una plataforma logística a Tortosa.

Amb un 100% de capital nacional, és la primera empresa del sector majorista de la distribució alimentaria en España. Amb un volum de negoci de 1.000 milions d'euros, centra la seva activitat majorista a través de la seva línia de 63 cash&carry "GMcash - Gros Mercat"; a la venda a la restauració organitzada amb la divisió "Miquel Food Service"; la línia d' Importació i Exportació; la venda al major a detallistes, cadenes independents i distribuïdores; Grup Miquel compta també amb una cadena de més de 500 supermercats franquiciats.