L'Agència Tributària obre aquest dimecres 6 de maig el termini de sol·licitud de cita prèvia per fer la declaració de la renda amb l'ajuda dels funcionaris d'Hisenda, un procés que facilita els tràmits a molts contribuents.

Aquest servei està operatiu fins al 29 de juny, un dia abans que acabi la campanya de la Renda. No obstant això, la cita per rebre atenció no és immediata, ja que serà el 11 de maig el dia en què les oficines de l'Agència Tributària comencin a brindar aquesta ajuda.

Per sol·licitar aquesta cita prèvia hi ha diferents vies:

- A les oficines de l'Agència Tributària i altres administracions.

- A Internet, a través del web habilitadt de forma específica per l'Agència Tributària.

- Al telèfon 901 22 33 44, disponible de dilluns a divendres en horari de 9 a 19 hores.

Així mateix, la cita prèvia pot servir, a més de per confeccionar la declaració a aquells contribuents que prefereixin fer-la amb aquesta assistència presencial, perquè els que vulguin modificar o confirmar els seus esborranys de declaració, puguin fer-ho també emprant aquests serveis.

Requisits

No obstant això, hi ha diferents excepcions que fan que determinats contribuents no puguin sol·licitar els serveis de cita prèvia. Són els següents:

-Rendiments Del treball superiors a 65.000 euros,

-Rendiments Del capital mobiliari superiors a 15.000 euros

-Rendiments D'activitats econòmiques en estimació directa (empresarials, professionals o en atribució), ni amb més d'un immoble arrendat o més de dues transmissions de béns o règims especials