Grup Miquel, empresa líder en la distribució alimentària a l'engròs a Espanya, consolida el seu posicionament a Canàries amb l'obertura del quart Cash & Carry a les Illes, GMcash Lanzarote, centre per al qual Miquel ha realitzat una inversió de 7,3 milions d'euros, que se sumen als 29 milions que va invertir el 2014 a l'arxipèlag canari.

El GMcash de Lanzarote està situat al Polígon Industrial Playa Profunda i ocupa una superfície de 3.816 m2, dels quals 3.173 m2 estan destinats a Sala de Vendes, on els clients, professionals de la restauració i comerços d'alimentació, poden trobar més de 9.100 referències, de les quals prop del 40% són de productes canaris.

En les seves dependències hi ha una zona de productes frescos (amb més de 500 m2 de temperatura controlada), per a les seccions de carnisseria, fruites i verdures, làctics, xarcuteria i congelats. A la Sala de productes de gran consum es poden adquirir productes d'alimentació general, vins i licors, refrescs, drogueria i perfumeria, basar i electrodomèstics i equipament per a hostaleria. Les marques pròpies del grup, que comercialitza en exclusiva, permeten estalviar fins a un 37% en la cistella de la compra.

GMcash Lanzarote dóna feina a 30 treballadors, i disposa de 46 places d´aparcament propi.

L'establiment donarà servei a les poblacions de l'àrea d'influència en els àmbits de retail i horeca, i es produirà gràcies a la plataforma proveïdora pròpia que el grup posseeix a Ingenio (Gran Canària).

Grup Miquel a Canàries

Des que va començar el seu pla d'expansió a les illes el passat mes de setembre de 2014, Grup Miquel ha obert 4 GMcash a les localitats d'Adeje -Tenerife-, Santa Cruz de Tenerife, Las Palmas de Gran Canària i ara, a Lanzarote, a més de la plataforma logística situada a Ingenio (Gran Canària).

Grup Miquel, compta també amb 6 supermercats SUMA a Canàries -tots ells en Tenerife, ensenya amb la qual continua en expansió en aquest territori, en el qual va iniciar la seva activitat a finals de 2012. Una altra de les seves línies de negoci que potenciarà i que ja opera a l'arxipèlag és Food Service, una divisió que ofereix a les empreses de restauració una solució integral a la cadena de subministrament.

Grup Miquel

Amb un 100% de capital nacional, el Grup Miquel és la primera empresa del sector majorista de la distribució alimentària a Espanya, que, amb un volum de negoci de 1.000 milions d'euros l'any, centra la seva activitat majorista a través de la seva línia de 63 cash & carry GMcash - Gros Mercat; en la venda a la restauració organitzada amb la divisió Miquel Food Service; la línia d'Importació i Exportació; la venda al major a detallistes, cadenes independents i distribuïdors; i Grup Miquel compta també amb una cadena de més de 500 supermercats franquiciats.