Els grans magatzems i importants firmes de moda com marques del Grup Inditex, Mango, H & M o Suiteblanco tornen a apostar aquest any per importar el Black Friday dels Estats Units per oferir ofertes i descomptes especials en nombrosos productes per fomentar el consum i avançar la campanya de Nadal.

El Black Friday és el dia que oficialment es dóna el tret de sortida a les compres nadalenques als Estats Units, on els comerços posen en oferta molts dels seus productes per incentivar el consum en l'inici de la campanya de Nadal.

Qui celebra el Black Friday?

El sector tèxtil s'uneix a aquesta data especial de descomptes amb Oysho. La línia de roba interior, d'esport i 'homewear' del grup Inditex celebrarà el Black friday només aquest divendres 28 amb un descompte del 20% en les seves compres a les 187 botigues que Oysho té repartides en el territori nacional, a la botiga en línia ', o utilitzant l'aplicació de Oysho per a dispositius mòbils.

Per la seva banda, Pull & Bear, la línia d'Inditex que s'adapta a les necessitats dels clients joves amb una moda casual i desenfadada, també s'apunta i ofereix un descompte del 20% en tota la col·lecció aquest divendres amb motiu del Black friday.

Mango també s'apunta enguany a celebrar el Black friday a Girona i ho farà des d'aquest divendres a diumenge amb promocions i preus especials en totes les seves col·leccions, mentre que Suiteblanco celebra per primera vegada aquesta data de compres amb ofertes des de divendres a diumenge amb un descompte del 20% tant a la web com a les seves botigues físiques.

La firma sueca de moda H & M també avança les seves promocions de cara a la campanya de Nadal i llançarà durant el Black Friday a Girona descomptes especials a les seves botigues de Girona en peces seleccionades de dona, home, joves i nens que tindran un descompte especial aquest dia. A més, la botiga en línia també oferirà descomptes especials.

Després del Black Friday arriba el 'Cyber Monday'

El món de l'esport també es bolca amb el 'Black Monday' i el 'Ciber Monday' i Decathlon celebra aquest cap de setmana amb descomptes d'entre el 20% i el 60% a les seves botigues físiques com a la en línia amb la recollida gratuïta a la botiga i l'enviament gratuït a domicili en aquestes dates.

El Corte Inglés també se suma al Black Friday a Girona avançant a dijous la bogeria de les compres nadalenques oferint fins al 30 de novembre importants descomptes i ofertes en una gran selecció d'articles de primeres marques amb unitats limitades.

El gegant de la distribució, que també s'apunta al 'Ciber Monday', ofereix descomptes en moda de fins al 40% en nombroses marques, vestits de festa amb el 30%, abrics i caçadores de Zendra amb un 40% de descompte, mentre que a la moda masculina també hi ha importants descomptes del 30% i el 40% en firmes com Levi 's, Roberto Verino, Cerruti, Emidio Tucci, Green Coast, o Easy Wear, entre d'altres.

El Grup Cortefiel, per la seva banda, no celebrarà el Black Friday, però sí pel 'Ciber Monday', que tindrà lloc el dilluns 1 de desembre. En concret, Women'Secret oferirà ports gratis només 24 hores, mentre que a Springfield hi haurà descomptes per hores en articles determinats, i en Fifty Factory es realitzarà un descompte del 20% extra als remarques ja existents, segons han informat a Europa Press fonts de la companyia.

Per la seva banda, el director general de PayPal Espanya i Portugal, Estanis Martín Nicolás, ha subratllat que dates com el Black Friday o el 'Ciber Monday' "són una excel·lent oportunitat per aprofitar els descomptes i finalitzar les compres per poder gaudir del temps lliure Nadal ".