Pere Condom és des d'aquest dilluns nou director del programa Catalunya Emprèn, una iniciativa del Departament d'Empresa i Ocupació per fomentar la creació d'empreses, l'esperit emprenedor i la consolidació i creixement empresarial. Condom substitueix en el càrrec a Núria Betriu, que ocupa des del 21 d'octubre el càrrec de consellera delegada d'ACCIÓ. Nascut a Siurana d'Empordà l'any 1962 Condom ha estat director de l'Oficina Universitat-Empresa de la Universitat de Girona (UdG) i director general de la Fundació Parc Científic i Tecnològic de la UdG. És doctor en enginyeria industrial per la UdG i Màster en Direcció Financera i Comptable de l'Empresa per l'IDEC.

Fins al febrer de 2007 va ser gerent del Parc de Recerca i Innovació de la Universitat Politècnica de Catalunya, i amb anterioritat va ser responsable del Trampolí Tecnològic de la UdG, tasca que va implicar l'estructuració del sistema de transferència de tecnologia.

Prèviament també ha treballat com a investigador col·laborador en projectes de recerca i consultoria a l'IESE Business School i com a enginyer municipal a l'Ajuntament de Barcelona.