Els alcaldes i responsables de Turisme de l'Escala, Sant Pere Pescador, Castelló d'Empúries i Roses han aprticipat a la presentació de la badia de Roses al saló internacional de turisme Fitur, a Madrid, aprofitant la marca de formar part del club de Badies Més Belles del Món.

Fitur compta enguany amb la presència d'un total de 8.937 empreses en representació de 165 països o regions de tot el món, un marc excepcional per establir contactes amb el màxim nombre d'agents internacionals de promoció turística.

Han participat en el certamen per presentar la Badia de Roses de forma conjunta i donar a conèixer la destinació als directors de promoció internacional de Turespaña i de l´Agència Catalana de Turisme.

Al llarg de les jornades de dimecres i dijous, s´han realitzat una quinzena d´entrevistes amb diferents responsables directes de la promoció turística internacional. Destacar que els mercats asiàtic, sudamericà i europeu han mostrat molt d´interès en el producte i han evidenciat la potencialitat de la Badia.

Dins el marc de treball, s´ha mantingut també una entrevista amb Xavier Espasa, director de l´Agència Catalana de Turisme, per donar a conèixer de primera mà el producte turístic: la Badia de Roses, un segell de qualitat que permet dotar l´oferta turística catalana d'un nou actiu únic i diferenciador, i que vol aconseguir la internacionalització de la Badia de Roses.