En la primera i segona jornada per a professionals de la Fira Internacional de Turisme de Madrid, Fitur 2014, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona ha mantingut una densa agenda de reunions amb els representants dels principals operadors turístics espanyols: Globalia, Rumbo, Logitravel, TripAdvisor i Lastminute. En les trobades han sorgit propostes de comàrqueting per ampliar la programació i millorar el posicionament de la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona al mercat estatal.

Així, del 22 al 26 de gener, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona participa en aquesta fira internacional de turisme amb dos espais integrats dins l´estand de Catalunya juntament amb entitats i empreses turístiques gironines entre les quals hi ha l´Ajuntament de Girona, Lloret Turisme, l´Ajuntament de Blanes o el Consorci de les Vies Verdes. L´objectiu és promocionar i difondre el conjunt de l´oferta turística global de la Costa Brava i el Pirineu de Girona i presentar les novetats en productes i serveis turístics de la demarcació per a la temporada 2014.

També s´han tancat accions promocionals amb operadors russos per a l´exercici 2014 i s´ha programat dur a terme una acció promocional amb TUI adreçada al mercat islandès, que actualment porta 6.000 turistes a la demarcació gironina.

Miquel Calm, vicepresident del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, va aprofitar la seva presència a la jornada inaugural de Fitur 2014 per manifestar que «en l´àmbit estatal, on la crisi encara és ben latent, treballem per estimular el mercat amb productes específics adreçats a segments com ara el turisme de negocis, congressos i convencions, el citybreak -gràcies a la posada en funcionament del TAV- i l´enogastronomia».