L'Espai Armengol programarà aquest any una trentena d'activitats per continuar fomentant arreu la creativitat i l'ús de l'audiovisual i les noves tecnologies. Impulsat per la productora i empresa de comunicació Visual13 com a projecte de Responsabilitat Social Corporativa (RSC), el centre de Vilajuïga doblarà enguany el nombre d'activitats respecte el 2012. La majoria de les propostes programades són gratuïtes.

Al llarg dels propers dotze mesos, l'Espai Armengol acollirà una conferència mensual I les intervencions de reconeguts experts com Jaume Marín, Director de Màrqueting i Planificació del Patronat de Turisme Costa Brava Girona; Sandra Llinares, Directora de Coaching en Acció i Sòcia Fundadora de Coaching Catalunya; Joan Manuel Sevillano, gerent de la Fundació Dalí o Ciro Llueca, especialista en webarchiving i responsable de la versió 2.0 de la Biblioteca Nacional de Catalunya.

L'Espai Armengol també col·laborarà en la propera edició de les Jornades 'L'Empordà, el paisatge com a actiu econòmic', organitzat per l'Institut d'Estudis Empordanesos, l'Associació Via Pirena i el Setmanari de l'Alt Empordà. El centre de Vilajuïga es converteix en un nou col·laborador de la iniciativa per aportar al debat reflexions vinculades a la percepció i notorietat digital de l'Empordà i del seu paisatge.