Amb l´objectiu d´estructurar adequadament la seva oferta d´establiments de distribució alimentària minorista i adaptar-la a les necessitats del client, Miquel Alimentació Grup, ha decidit el pas de deu dels seus establiments propis de l´ensenya Suma, a la marca Spar.

Els deu establiments, que canviaran d´ensenya a partir d'aqeust dimecres, es concentren a les comunitats d´Aragó, La Rioja i Castella-Lleó. Aquest canvi de nom, no afectarà ni als treballadors ni a la seva operativa de distribució, ja que els subministrament seguirà depenent en tots els casos de la plataforma logística que Miquel Alimentació te a Burgos.

Des de que al 2010 obris la seva primera franquícia Spar a la localitat lleidatana de Torregrossa, i ara amb aquests 10 nous establiments, Miquel Alimentació ha creat una extensa xarxa de 160 centres de l´ensenya a 28 províncies espanyoles.

Miquel Alimentació Grup

Amb un 100% de capital nacional, es la primera empresa del sector majorista de la distribució alimentària a l´estat espanyol. Amb un volum de negoci de 1.000 milions d´euros, centra la seva activitat majorista mitjançant la seva línea de 54 cash&carry "Gros Mercat"; a la venda a la restauració organitzada amb la divisió "Miquel Food Service", la línea d´Importació i Exportació, i la venda al major a detallistes, cadenes independents i distribuïdores. Miquel Alimentació Grup, també compta amb una cadena de 117 supermercats propis amb les ensenyes "Suma" i SPAR, i altres 526 supermercats franquiciats amb les marques "Suma", SPAR i "Próxim".