Carnisseria i xarcuteria amb embotits de la millor qualitat, d’elaboració pròpia, al centre de Figueres

L’establiment amb carn de confiança i de proximitat que trobareu al carrer Besalú de la capital de l’Alt Empordà

A Can Martí, hi trobareu una gran varietat de productes.

A Can Martí, hi trobareu una gran varietat de productes. / IRENE ROÉ

Empordà

Empordà

Arriba el bon temps i és el moment de les trobades amb els amics, la família i els grups per a fer àpats singulars en bona companyia. Tenir a mà carn i embotits de confiança és la millor manera de garantir una celebració completa, com també passa en el consum del dia a dia. Per això cal confiar en establiments artesans com la carnisseria i xarcuteria Can Martí de Figueres, la qual ofereix als seus clients carn de qualitat, molt variada i de proximitat.

A Can Martí del carrer Besalú, hi trobareu carn de vedella, xai, porc o pollastre per fer les millors barbacoes amb l’arribada del bon temps. L’empresa també elabora tota mena de preparats de carn fresca, com hamburgueses, botifarres, enfilats, xoriços i un llarg etcètera.

Hi podreu trobar una gran varietat d’aviram i conills. El xai que venen és de pastor, del mas la Pujada de Llers, la vedella és de granges del Far d’Empordà i de Vilacolum, i el porc és de les millors granges de l’Empordà. També amb un gran assortit de pernils. Tanmateix, disposen d’una gran varietat d’embotits cuits, curats, ibèrics i tota classe de pernils, així com d’un gran assortit de formatges de tota mena i varietats, tant d’aquí la zona com d’importació. Per complementar tota aquesta varietat, també us poden oferir diferents productes gourmet per a aperitius i per a acompanyar els vostres àpats, a més de llegums i algun cuinat.

L’empresa va ser fundada l’any 1986 per la família Giró Oriol i, durant aquests anys, Carns i Embotits Can Martí ha estat sempre al servei de Figueres i la comarca de l’Alt Empordà, donant el millor servei, sigui amb la qualitat dels seus productes o el tracte amb els clients, per tal d’aconseguir la seva confiança.

Alguns dels productes més representatius són el porc Duroc –un encreuament entre el porc de pagès i el porc ibèric–, el porc ibèric, el pollastre de pagès, les hamburgueses –tant de pollastre amb vegetals o les de vedella amb sal i pebre o amb ceba–, i botifarres crues, ibèriques, picants o dolces. A Can Martí també elaboren diferents enfilats amb diverses classes de carn i adobats, tant xurrasco com aletes de pollastre o llom.

L’horari és de vuit del matí a dos quarts de dues del migdia, i, de quatre de la tarda a dos quarts de nou del vespre. Dilluns al matí tenen tancat, excepte els mesos de juliol i agost. A més de l’atenció presencial, també podeu fer la comanda per telèfon al 972 510 415 o per WhatsApp al 620 418 704 i per web www.canmartifigueres.com.