Art

El món interior de Vanessa Serra s’obre a Pont de Molins

La sala Nova Harmonia acull l'obra pictòrica d'aquesta artista local que presenta l'exposició 'Els jardins de l'ànima' fins al 21 de juliol

Vanessa Serra amb una de les pintures de l’exposició. | EMPORDÀ

Vanessa Serra amb una de les pintures de l’exposició. | EMPORDÀ

Empordà

Empordà

L’artista local Vanessa Serra «Atzara» presenta la seva nova exposició de pintures a l’oli , titulada Els Jardins de l’ànima, a la sala d’exposicions Nova Harmonia de Pont de Molins. L’exposició estarà oberta al públic fins al 21 de juliol. Segons descriu l’artista, la mostra és una col·lecció molt íntima, que explora la bellesa de la natura i s’endinsa en el món dels somnis i les emocions. «Aquesta mostra és el fruit de mesos d’inspiració i treball introspectiu, reflexos del món oníric i l’inconscient, són paisatges interns, els jardins perduts d’un món idíl·lic» destaca Serra.

Una de les peces creades per Vanessa Serra.

Una de les peces creades per Vanessa Serra. / Vanessa Serra

L’artista confia que a través de les seves pintures, els visitants se sentin inspirats i puguin connectar amb les emocions que aquestes transmeten. L’entrada a l’exposició és gratuïta i està oberta a tots els públics. Per a Vanessa Serra aquesta és la seva primera exposició de quadres, però fa anys que es dedica al món de l’artesania. L’artista recalca el fet d’exposar a la sala Harmonia de Pont de Molins, i aprofitar les instal·lacions de la sala d’exposicions, on es pot veure la seva obra.

L'obra seductora de Serra.

L'obra seductora de Serra. / Vanessa Serra

Artesania de proximitat

Sobre el seu treball dins el món escultòric, cal destacar les seves peces escultòriques de proximitat, realitzades des del cor de l’Empordà, creacions artesanals, úniques, peces inspirades en Gaudí, Dalí, Miró, Picasso, objectes singulars i únics.